Wednesday, May 27, 2015

INTERMISSION- By Vicki and Aaron

I bet you think that we're done, that we quit, that we gave up, that we won't finish our 30 days, but keep in mind, when we started this blog, we never said we would do 30 consecutive days. We did say we would do 30 days on 30 feet and we will do just that. It's not over, but we don't want to die a fiery death.  Let's just call this an intermission.  We have some serious electrical issues to attend to on our boat, but we'll be back.  STAY TUNED!!  


3 comments:

  1. Glad to hear you're not giving up ! I look forward to your 30/30 blog each day. Had to start reading a novel to keep myself busy since you arrived back in home port. Enjoy your intermission !

    ReplyDelete
  2. COME JOIN ME AND MY FACE BOOK GROUP.. ITS CALLED RAYMOND THE DEVIL WENK .. LOOK ME UP FACE BOOK THE TRUTH SHALL SET YOU FREE..

    ReplyDelete
  3. WHERE YOU AT IS IT OVER YET ?? INTERMISSION I NEED MORE POPCORN AND A DRINK .. I BEEN WAITING LONG TIME TO SEE AND HERE THE FINAL JOUNERY ... COME JOIN MY FACE BOOK RAYMOND THE DEVIL WENK ..

    O AND I DIDNT BLOCK YOU OR DELEATE YOU BACK THEN I WAS NEW TO THE INTERNET AND LEARING IT .. I TOOK MY SYSTEM IN TO HAVE IT FIXED BACK THEN ETC.. WHEN I GOT IT BACK I HAD TO START ALL OVER ..ANYHOW NOW THAT I LOOK AT MY END I GO TO MY SETTING AND I DONT SEE YOUR BNAME BLOCKED IN THERE SO YOU MIGHT WANT TO LOOK AT YOU SETTING BLOCK YOU MIGHT HAVE ME BLOCKED ON YOUR END .. I DONT KNOW LOL.

    ReplyDelete